Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sukellusvene U-96 - Director's Cut

Das Boot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 200 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6420201087893

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

U-96 ker­too sak­sa­lais­ten su­kel­lus­ve­ne­mies­ten vaa­ral­li­ses­ta mat­kas­ta At­lan­til­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.

U-96 ker­too sak­sa­lais­ten su­kel­lus­ve­ne­mies­ten vaa­ral­li­ses­ta mat­kas­ta At­lan­til­la toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na. Me­ri ei ole vi­hol­li­nen, sillä U-ve­neet oli­vat maail­man me­ri­kel­poi­sim­pia lai­vo­ja.
Lois­ta­vaa ta­ri­naa ja ker­ron­taa. Jän­ni­tystä riittää, vaik­ka en­simmäi­set tor­pe­dot pan­naan put­keen vas­ta puo­len­tois­ta tun­nin koh­dal­la. Pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Pitkä elokuva, mutta kannessa sitä liioitellaan. Joka tapauksessa 60 minuuttia alkuperäistä pitempi versio. Jos jokin, niin tämä pitää kokea surroundlaitteiston läpi. Upea kuva, uusi vielä upeampi äänimasteri. Subbarin jytinää alhaisimmilla taajuuksilla. R1-versioista löytyvät myös alkukieliset, saksalaiset 5.1-ääniraidat. Elokuvalle voi valita saksalaisen DS-ääniraidan tai aika hyvin tehdyn 5.1-dubbauksen englanniksi. Erinomainen hinta/laatu -suhde. Bonuksissa traileri, ohjaajan kommenttiraita ja dokumentti. Ehdoton hankinta jokaiselle DVD-harrastajalle. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy