Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Eddie the Eagle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112730697

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­nin kuu­lui­sim­man, ja lä­hes tul­koon ai­noan, mäk­ki­hyppääjän Ed­die ”T­he Eag­le” Edward­sin tai­val elämän­myön­tei­sen sur­ku­hu­pai­se­na ta­ri­na­na.

Eng­lan­nin kuu­lui­sim­man, ja lä­hes tul­koon ai­noan, mäk­ki­hyppääjän Ed­die ”T­he Eag­le” Edward­sin tai­val elämän­myön­tei­sen sur­ku­hu­pai­se­na ta­ri­na­na.
Us­ka­liaan yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta sa­mal­la jääräpäi­sen ai­kaan­saa­va nuo­ru­kai­nen rai­vaa tässä tiensä vuo­den 1988 Cal­ga­ryn tal­vio­lym­pia­lai­siin ja maail­man­mai­nee­seen. Su­la­va draa­ma­ko­me­dia suh­tau­tuu to­si­poh­jai­seen ai­hee­seen­sa let­keäs­ti ja sekä viih­dyttää että ins­pi­roi yhtä ai­kaa. Elo­ku­va ei tun­nu suh­tau­tu­van to­si­ta­ri­naan­sa millään muo­toa or­jal­li­ses­ti, mut­ta ot­taa siitä ins­pi­raa­tion­sa ker­toak­seen lup­sa­kan al­taa­vas­taa­ja-ta­ri­nan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kelmein sävyin periodipatinoitu ja uskottavasti lavastettu kuva on miellyttävän vakaa ja jäsentynyt. Hyvä ääniraita luo läsnäolon tuntua 80-luvun hengessä. Matti Nykäsen aksentti on väärin, mutta tämä ei juuri haittaa. Ekstroissa hyvä making of (46 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)
27/11/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy