Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Die Hard 4.0 – Yippee-Ki-Yay Edition

Live Free or Die Hard 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2-40
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204942EAN: 6438044131659

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Radiopuhelinaikakauden mies John McClane (Bruce Willis) joutuu keskelle internetajan uhkakuvia
Radiopuhelinaikakauden mies John McClane (Bruce Willis) joutuu keskelle internetajan uhkakuvia
Bruce Willis ja Justin Long
Bruce Willis ja Justin Long
Bruce Willis on John McClane
Bruce Willis on John McClane

Elokuva

Men­nyt ai­ka ei kos­kaan pa­laa.

Men­nyt ai­ka ei kos­kaan pa­laa. Die Har­din kol­man­nen jat­ko-o­san te­kijät ovat ymmärtä­neet, että vuon­na 1988 et­sivä John McC­la­nen (B­ru­ce Wil­lis) py­ris­te­lyjä ihas­tel­leet nuo­ret ovat edel­leen nuo­ria, mut­ta ruu­miil­taan kes­ki-ikäi­siä.
Yh­dys­val­tain inf­rast­ruk­tuu­ri tä­ri­see, kun en­ti­nen sisä­pii­riläi­nen al­kaa kiu­sa­ta Setä Sa­mu­lia oi­kein olan ta­kaa. San­ka­ri jou­tuu ot­ta­maan huos­taan­sa maail­man ih­meel­li­syyk­sistä tietämättömän nör­tin, jol­lai­sen tun­tee jo­kai­nen suo­ma­lai­nen jol­lei lä­hi- niin sa­mas­ta elin­pii­ristä: röyh­keyttä ja it­se­var­muut­ta löy­tyy. CCR:n mu­siik­ki hau­ku­taan alim­paan kas­tiin, mut­ta to­si­ti­lan­tees­sa ko­ke­mus on­kin voi­maa. Tätä ase­tel­maa sekä muu­ta­maa haus­kan osu­vaa koh­taus­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta ne­lo­so­sa uh­kaa ja tai­taa jäädä ajan­hu­kan as­teel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi ääniraitaa täyttävät lajityypin vaatimukset. Kahdella levylle on tallennettu runsaat ekstrat: kommenttiraita, neljä poistettua tai lyhennettyä kohtausta (4 min.), 8 min. hupiotoksia, musiikkivideo ja 96+6+22+6+9+10+7 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy