Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

No Strings Attached

Näin ystävien kesken 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 254847EAN: 7332431036031

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lan­gat hu­kas­sa.

Lan­gat hu­kas­sa. Na­ta­lie Port­man ja Ash­ton Kutc­her ovat ka­ve­rei­ta pei­ton al­la kun­nes toi­nen ha­luaa enemmän. Mai­nios­ta L.A. Gi­go­los­ta ta­val­laan jat­ka­va ta­ri­na ei va­li­tet­ta­vas­ti löydä oi­kein uut­ta jau­he­li­haa sen enempää draa­man kuin ko­me­dian­kaan sa­ral­la. Sinällään viih­dyttävä ja su­la­va draa­ma tun­tuu si­ten liiak­si van­han kierrä­tyk­seltä, vaik­ka huu­mo­ri pil­kah­te­lee­kin pai­koin let­keäs­ti ja näyt­te­lijä­kaar­ti on osaa­va.
Luc Bes­so­nin Leo­nis­sa jo pie­nellä iällä hui­kean roo­lin vetä­nyt ja sit­tem­min Geor­ge Lu­ca­sin Täh­tien so­dis­sa ko­ko uni­ver­su­mia pik­ku­sor­mel­laan pyö­rittä­nyt Na­ta­lie Port­man on us­kot­ta­van vah­va määrä­tie­toi­se­na ura­nai­se­na, jol­le suh­de on vain va­lin­ta. Port­man on­nis­tuu roo­lis­saan ole­maan yhtäai­kaa kylmän käytännöl­li­nen ja ve­toa­van in­hi­mil­li­nen, vaik­ka haar­nis­kan lo­pul­li­nen su­la­mi­nen tun­tuu­kin hie­man hätäi­seltä. Ai­sa­pa­ri Ash­ton Kutc­her te­kee tur­val­li­sen ta­sa­pak­sun roo­lin, jon­ka suu­rin ra­si­te on L.A. Gi­go­lon tuo­ma de­ja vu -tun­ne.
Haus­kin yllä­tys roo­li­va­lin­nois­sa on Kutc­he­rin har­mit­to­man it­se­ra­kas­ta isää näyt­te­levä Ke­vin Kli­ne, jo­ta on haus­ka taas pitkästä ai­kaa nähdä ko­me­dia­roo­lis­sa re­vit­te­lemässä. Pientä pa­luu­ta te­kee myös 80- ja 90-lu­ku­jen ko­me­dia­maa­ka­ri Ivan Reit­man (mm. Haa­mu­jen­gi, Ident­ti­set kak­so­set ja Da­ve), jol­le tämä on en­simmäi­nen elo­ku­va vii­den vuo­den hil­jai­se­lon jäl­keen.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ja ääni. Terävä ja vivahteikas kuva näyttää Los Angelesin hyvässä valossa. Rauhallisen musikaalinen ääniraita jää hieman seesteiseksi, mutta teknisesti anti on kaikinpuolin tasokasta.

Ekstrat

Ekstroissa paljon enakko-odotuksia vaisumpi ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (15 min.), asiallinen making of (21 min.) ja välipalakoosteet elokuvan high school musikaali -sivujuonteesta (11 min.) ja modernien ihmissuhteiden säännöistä (9 min.). Ekstrat esitetään HD-muodossa ja kommenttiraitaa lukuun ottamatta suomeksi tekstitettynä. (IJ)
31/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy