Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

No Strings Attached

Näin ystävien kesken 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 254847EAN: 7332431036031

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lan­gat hu­kas­sa.

Lan­gat hu­kas­sa. Na­ta­lie Port­man ja Ash­ton Kutc­her ovat ka­ve­rei­ta pei­ton al­la kun­nes toi­nen ha­luaa enemmän. Mai­nios­ta L.A. Gi­go­los­ta ta­val­laan jat­ka­va ta­ri­na ei va­li­tet­ta­vas­ti löydä oi­kein uut­ta jau­he­li­haa sen enempää draa­man kuin ko­me­dian­kaan sa­ral­la. Sinällään viih­dyttävä ja su­la­va draa­ma tun­tuu si­ten liiak­si van­han kierrä­tyk­seltä, vaik­ka huu­mo­ri pil­kah­te­lee­kin pai­koin let­keäs­ti ja näyt­te­lijä­kaar­ti on osaa­va.
Luc Bes­so­nin Leo­nis­sa jo pie­nellä iällä hui­kean roo­lin vetä­nyt ja sit­tem­min Geor­ge Lu­ca­sin Täh­tien so­dis­sa ko­ko uni­ver­su­mia pik­ku­sor­mel­laan pyö­rittä­nyt Na­ta­lie Port­man on us­kot­ta­van vah­va määrä­tie­toi­se­na ura­nai­se­na, jol­le suh­de on vain va­lin­ta. Port­man on­nis­tuu roo­lis­saan ole­maan yhtäai­kaa kylmän käytännöl­li­nen ja ve­toa­van in­hi­mil­li­nen, vaik­ka haar­nis­kan lo­pul­li­nen su­la­mi­nen tun­tuu­kin hie­man hätäi­seltä. Ai­sa­pa­ri Ash­ton Kutc­her te­kee tur­val­li­sen ta­sa­pak­sun roo­lin, jon­ka suu­rin ra­si­te on L.A. Gi­go­lon tuo­ma de­ja vu -tun­ne.
Haus­kin yllä­tys roo­li­va­lin­nois­sa on Kutc­he­rin har­mit­to­man it­se­ra­kas­ta isää näyt­te­levä Ke­vin Kli­ne, jo­ta on haus­ka taas pitkästä ai­kaa nähdä ko­me­dia­roo­lis­sa re­vit­te­lemässä. Pientä pa­luu­ta te­kee myös 80- ja 90-lu­ku­jen ko­me­dia­maa­ka­ri Ivan Reit­man (mm. Haa­mu­jen­gi, Ident­ti­set kak­so­set ja Da­ve), jol­le tämä on en­simmäi­nen elo­ku­va vii­den vuo­den hil­jai­se­lon jäl­keen.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ja ääni. Terävä ja vivahteikas kuva näyttää Los Angelesin hyvässä valossa. Rauhallisen musikaalinen ääniraita jää hieman seesteiseksi, mutta teknisesti anti on kaikinpuolin tasokasta.

Ekstrat

Ekstroissa paljon enakko-odotuksia vaisumpi ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (15 min.), asiallinen making of (21 min.) ja välipalakoosteet elokuvan high school musikaali -sivujuonteesta (11 min.) ja modernien ihmissuhteiden säännöistä (9 min.). Ekstrat esitetään HD-muodossa ja kommenttiraitaa lukuun ottamatta suomeksi tekstitettynä. (IJ)
31/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy