Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Harry Potter ja Azkabanin vanki

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.41*
Ääniraita: PCM5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110196EAN: 7321946156976

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas Pot­ter-­ro­maa­ni oli sii­hen as­ti­sis­ta jän­nittä­vin, eikä elo­ku­va­ver­sio tee poik­keus­ta.

Kol­mas Pot­ter-ro­maa­ni oli sii­hen as­ti­sis­ta jän­nittä­vin, eikä elo­ku­va­ver­sio tee poik­keus­ta. Vauh­di­kas me­no saa hyvän ta­sa­pai­non mieltä kii­hot­ta­vis­ta kek­sinnöistä.
An­keut­ta­jat ovat suo­ras­taan lois­ta­va sym­bo­li ny­kypäivän työ­ka­ve­reis­ta tai sit­ten al­le­go­ria mie­len järk­ky­mi­sestä. To­teu­tus ei jää mik­sikään köyhän mie­hen sor­mu­saa­vei­luk­si.
Myös syn­keän hah­mon ri­ta­ri Si­rius Mus­ta (Ga­ry Old­man) ja uu­si pro­fes­so­ri Lu­pin (Da­vid Thew­lis) tuo­vat imua ta­ri­naan.
Mic­hael Gam­bon kor­va­si en­nen ku­vauk­sia me­neh­ty­neen Ric­hard Har­ri­sin vel­ho­kou­lun joh­ta­ja­na. Suu­rin muu­tos oli kui­ten­kin se, että tur­han lap­se­no­mai­nen Ch­ris Co­lum­bus väis­tyi oh­jaa­jan­tuo­lil­ta Äi­tiäs kans­sa –e­lo­ku­vas­taan tu­tun Al­fon­so Cuaró­nin eduk­si.
La­ti­not ymmärtävät jän­nit­tei­den tär­key­den. Ko­ko­nai­nen teos ei tämäkään ole, vaan van­ho­jen cliff­han­ger-pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti kat­so­ja vi­ri­tetään odot­ta­maan seu­raa­vaa,

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kolme viimeistelemätöntä kohtausta (2 min.), 11 min. kirjailija J.K. Rowlingin ja elokuvantekijöiden haastattelu, 44 min. näyttelijöiden haastattelu, 15 min. hevoskotkan ja ankeuttajien luomisesta, kolme peliä, interaktiivinen kiertoajelu makeiskaupassa ja luokkahuoneessa, 4 min. eläinkouluttajista, karaokea ja kolmen osan trailerit. (PS)
03/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy