Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blades of Glory

Hokkarihemmot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204763EAN: 7332504990581

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li pos­kes­sa — ja pääo­sin vielä ni­me­no­maan siellä ta­kapään lä­het­ty­villä — teh­ty ko­me­dia kah­des­ta mes­ta­ri­luis­te­li­jas­ta, jot­ka saa­vat elin-ikäi­sen kil­pai­lu­kiel­lon mies­ten tai­to­luis­te­lus­ta kes­kinäi­sen na­his­te­lun joh­dos­ta.

Kie­li pos­kes­sa — ja pääo­sin vielä ni­me­no­maan siellä ta­kapään lä­het­ty­villä — teh­ty ko­me­dia kah­des­ta mes­ta­ri­luis­te­li­jas­ta, jot­ka saa­vat elin-ikäi­sen kil­pai­lu­kiel­lon mies­ten tai­to­luis­te­lus­ta kes­kinäi­sen na­his­te­lun joh­dos­ta. Iloi­sen por­saan­reiän an­sios­ta he voi­vat kui­ten­kin pa­la­ta jäil­le pa­ri­luis­te­lu­sar­jas­sa — ja kuin­kas muu­ten kuin his­to­rian en­simmäi­senä mies-mies-pa­ri­na.
Rat­ki­rie­muk­kaas­ta ideas­ta on ir­ron­nut ko­koel­ma pa­ri­luis­te­lua an­siok­kaas­ti pa­ro­di­soi­via her­vot­to­mia sket­sejä, jois­ta par­haat koet­te­le­vat sekä nau­ru­her­mo­ja että ni­vu­sia. Sil­ti iso osa vit­seistä pe­rus­tuu enemmän po­kal­la hei­tet­tyi­hin ä­lyttö­myyk­siin, kuin näppä­ryy­teen tai nä­ke­myk­sel­li­syy­teen. Haus­ka tämä on, mut­ta ei yllä esi­mer­kik­si sa­man­hen­ki­sen "Bolt­sit pe­lissä" -ko­me­dian ta­sol­le.

Kuva & ääni

Erinomaisen tarkka ja levollinen kuva, joka on myös väritoistoltaan hallittu ja sävykäs. Ääniraita jättää runsaasti tilaa ylinäytellen tarjoillulle dialogille, mutta osa myös säestää tapahtumia omaleimaisilla kappalevalinnoilla - etenkin Aerosmithin "I Don't Wanna Miss a Thing":in käyttäminen paikat koetukselle pistävässä miesten pariluistelunumerossa on osuvan kamala valinta. Tehostepuoli koostuu lähinnä mylvivästä yleisöstä ja jäätä leikkaavista luistimista.

Ekstrat

Ekstratarjonta on sikäli erikoinen, että anti on lajiteltavissa kolmeen kastiin: perinteiset ekstrat, lopullisesta elokuvasta poisleikattu hupailu ja elokuvan innoittama lisähupailu. Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat taitoluistelijan haastattelu (5 min.), dokumentti luistelukoulutuksesta (6 min.), musiikkivideo, kuvagalleria ja sarja TV-mainoksia. Toista luokkaa edustavat mainiot poistetut kohtaukset (9 min.), vaihtoehtoiset otokset (9 min) ja mokat (2 min.). Viimeisen luokan täyttävät pokalla tehty making of -henkinen hupailu (15 min.), kolmen päänäyttelijän keskinäinen haastattelu (10 min.), katsaus vaatetukseen (5 min.), psykopaatin potretti (3 min.) ja mies-nais-parin rooleissaan antama haastattelu (6 min). Kaikki ekstrat esitetään teräväpiirtomuodossa ja musiikkivideota sekä tv-mainoksia lukuunottamatta suomenkielisen tekstityksen kera. (IJ)
04/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy