Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Putous - 5. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 560 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
  EAN: 5706130770985

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­tyy sa­noa, että joun­ta­ja Jaak­ko Saa­ri­luo­man al­ku­kom­men­tit epäus­kos­ta uu­den kau­den ää­rel­le pää­ty­mi­sestä ku­vas­ta­vat hy­vin myös omia tun­to­ja tätä soit­ti­meen so­vi­tel­les­sa.

Täy­tyy sa­noa, että joun­ta­ja Jaak­ko Saa­ri­luo­man al­ku­kom­men­tit epäus­kos­ta uu­den kau­den ää­rel­le pää­ty­mi­sestä ku­vas­ta­vat hy­vin myös omia tun­to­ja tätä soit­ti­meen so­vi­tel­les­sa. Me­nes­tystä ja mam­mo­naa kai­kes­ta pää­tel­len kerän­nyt sar­ja jat­kaa it­se­var­mal­la ot­teel­la uu­del­le kau­del­le van­hoin — ja vähän uu­sin­kin — eväin.
Pi­den­ne­tyn al­tis­tuk­sen an­sios­ta me­nol­le al­kaa vä­hi­tel­len läm­metä — vaik­ka edel­leen­kin tun­tuu, että ti­man­tik­si hiot­tu stand-up -s­how oli­si pa­rem­paa ajankäyttöä kuin tämän fa­nit­ta­mi­nen. Täl­lai­set stan­du­pit­kin ovat kui­ten­kin har­vi­nai­nen luon­non­va­ra, jo­ten ri­man paik­kaa voi ol­la tar­peen tar­kis­taa. Kil­pai­li­joi­den ai­voi­tuk­set ovat par­haim­mil­laan ihai­lua herättä­viä oi­val­luk­sia, ja tässä on­kin sar­jan suo­la. Maa­le­ja on sil­ti suh­tees­sa kes­toon sa­man ver­ran kuin kes­ki­ver­to MM-ja­lis­pe­lissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
19/11/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy