Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikki äidistäni

Todo sobre mi madre 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.28
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­nue­lan poi­ka kuo­lee traa­gi­ses­ti, ja äi­ti läh­tee et­simään po­jan isää, jo­ka on muut­tu­nut bar­ce­lo­na­lai­sek­si trans­ves­tii­tik­si.

Ma­nue­lan (Ce­ci­lia Roth) poi­ka kuo­lee traa­gi­ses­ti, ja äi­ti läh­tee et­simään po­jan isää, jo­ka on muut­tu­nut bar­ce­lo­na­lai­sek­si trans­ves­tii­tik­si (To­ni Cant). Par­haan oh­jaa­jan pal­kin­to Can­ne­sis­sa, ul­ko­mai­sen elo­ku­van Os­car ja Gol­den Glo­be.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Pedro Almodovar
Pääosissa: Cecilia Roth Toni Cant
Tarina: Pedro Almodovar
Kuvaus: Affonso Beato
Musiikki: Alberto Iglesias

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy