Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muutostiloja

Altered States 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89206EAN: 7321944110765

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Faust­mai­sia hal­lu­si­no­gee­ni­ko­kei­ta mek­si­ko­lai­sil­le te­kevä toh­to­ri pa­laa niin pitkäl­le al­kuun kuin on mah­dol­lis­ta päästä.

Faust­mai­sia hal­lu­si­no­gee­ni­ko­kei­ta mek­si­ko­lai­sil­le te­kevä toh­to­ri (Wil­liam Hurt) pa­laa niin pitkäl­le al­kuun kuin on mah­dol­lis­ta päästä. Vä­liai­kai­sia tu­lok­sia hän saa hyp­pimällä al­kuih­mi­senä New Yor­kin eläin­tar­has­sa, kun­nes vii­mei­sessä ko­kees­sa ta­voi­tel­laan jo elämän syn­tyä.
Oh­jaa­ja Ken Rus­sel­lil­ta lop­pu­vat ai­van lo­pus­sa eväät kes­ken, mut­ta se on ymmär­rettävää, kun ei se oi­kein Kub­ric­kil­ta­kaan on­nis­tu­nut elämän tar­koi­tuk­sen löytä­mi­nen.
E­lo­ku­va vai­kut­ti pal­jon sci­fi-kaa­no­niin, ai­na Ju­ras­sic Par­kin mat­ka­muis­to­myymälästä Ter­mi­naat­to­rei­hin saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Edelleen audiovisuaalisesti näyttävä, eikä juurikaan vanhentunut. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Ken Russell
Pääosissa: William Hurt Blair Brown
Tarina: Paddy Chayefsky
Kuvaus: Jordan Cronenweth
Musiikki: John Corigliano

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy