Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hyvä sydän

The Good Heart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 237601EAN: 5706141799401

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Äk­sy newyor­ki­lai­nen baa­rin­pitäjä ryh­tyy kou­lut­ta­maan it­sel­leen seu­raa­jaa vii­den­nen sydän­koh­tauk­sen­sa jäl­keen.

Äk­sy newyor­ki­lai­nen baa­rin­pitäjä ryh­tyy kou­lut­ta­maan it­sel­leen seu­raa­jaa vii­den­nen sydän­koh­tauk­sen­sa jäl­keen. Hur­maa­vaan kar­kea­pu­hei­sel­la mie­hellä ei ole sen enempää per­hettä kuin ka­ve­rei­ta­kaan, jo­ten ai­noa pe­rijäeh­do­kas löy­tyy vie­rei­sen sai­raa­la­vuo­teen ko­dit­to­mas­ta it­se­mur­ha­kan­di­daa­tis­ta. Lä­hiö­baa­rin pyö­rittä­mi­seen kuu­luu omat sääntönsä, jois­ta en­simmäi­nen on asiak­kai­den tun­te­mi­nen ja toi­nen uu­sien asiak­kai­den pois kään­nyttä­mi­nen. Vai­kein sääntö nou­dat­taa on kui­ten­kin in­hi­mil­li­syy­den unoh­ta­mi­nen, var­sin­kin kun oves­ta kä­ve­lee sisään mah­dol­li­nen elämän rak­kaus.
Vet­reän oma­peräi­nen draa­ma lu­moaa ek­sent­ri­sellä, mut­ta säännön­mu­kai­sel­la maail­mal­laan ja yllättävällä dia­lo­gil­laan. Näennäi­sen elämän­vas­tai­nen ja so­vi­nis­ti­nen elo­ku­va on si­simmässään kaik­kea muu­ta. Ky­se on haus­kas­ta ih­mis­tut­kiel­mas­ta, jos­sa kii­ka­riin pää­sevät pää­hen­kilöi­den ohel­la myös baa­rin va­kioa­siak­kaat.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkoituksellisen väritön ja voimakkaan rakeinen kuva ei voita kauneuskilpailuja, mutta pysyy uskollisena taiteellisille tavoitteilleen. Jälki on käytännössä riittävän jäsentynyttä yltääkseen keskitason laatuluokitukseen. Dialogivetoinen ääniraitaa levittäytyy yllättäen onnistuneen hillitysti myös tilaan. Ekstroissa poistettuja kohtauksia. (IJ)
14/04/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy