Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pinnan alla

Into The Blue 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200785EAN: 6438044079951

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ryhmä su­kel­ta­jia löytää mer­ten­sy­vyyk­sistä len­to­ko­neen­hy­lyn, jo­ka on täynnä huu­mei­ta.

Ryhmä su­kel­ta­jia löytää mer­ten­sy­vyyk­sistä len­to­ko­neen­hy­lyn, jo­ka on täynnä huu­mei­ta. Pa­haa aa­vis­ta­mat­ta he pää­tyvät niitä ha­vit­te­le­vien rois­to­jen tiel­le.
Näitä on näh­ty. Tyy­pil­li­nen ame­rik­ka­lai­nen toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa on vauh­tia ja vaa­ral­li­sia ti­lan­tei­ta. Nyt tämä ympä­ristö si­joit­tuu pin­nan al­le ja sen pääl­le. Upei­ta me­re­na­lai­sia koh­tauk­sia ja sil­miä hi­ve­le­viä mai­se­mia riittää., mut­ta sii­hen se sit­ten jää­kin.
Kaik­ki var­mas­ti ar­vaa­vat, kuin­ka lo­pul­ta käy. Viih­dyttävää viih­dettä on kui­ten­kin lu­vas­sa, ei muu­ta. Su­kel­luk­ses­ta pitä­vil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti levy on referenssitasoa. Erinomaisen tarkka ja upea kuva. Ääniraita on tarkka sekä toimiva. Bassoa riittää. Ekstroissa 10 poistettua kohtausta kommentein (17 min.), koekuvauksia (6 min.), dokumentin elokuvanteosta (21 min.) ja ohjaajan täysimittaisen kommenttiraidan elokuvalle. Kaikki ekstramateriaalit ovat tekstitetty englanniksi. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy