Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikenkarvaiset lemmikit

The Truth About Cats And Dogs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044086058

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ab­by on suk­ke­la­sa­nai­nen eläinlääkä­ri, jo­ka vetää omaa ra­dio-oh­jel­maa.

Ab­by on suk­ke­la­sa­nai­nen eläinlääkä­ri, jo­ka vetää omaa ra­dio-oh­jel­maa. Mies­ten suh­teen hän ei to­del­la­kaan ole it­se­var­ma. Kun ihas­tu­nut kuu­li­ja Brian soit­taa ja pyytää häntä tref­feil­le, Ab­by jou­tuu pa­niik­kiin ja pyytää naa­pu­riaan Noel­lea me­nemään puo­les­taan. Tästä al­kaa hui­kea sar­ja tref­fejä ja vää­rinkä­si­tyk­siä. Elo­ku­va ker­too kol­me­kymp­pis­ten krii­sistä löytää ihan­ne­kump­pa­ni omaan elämäänsä. Ei me­ne liian ma­keak­si, vaan on ai­dos­ti sym­paat­ti­nen ro­mant­ti­nen ko­me­dia. Jättää hyväl­le mie­lel­le. Hyvä en­sit­ref­fi­lef­fa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hiukan pehmeä ja rakeinen. Laimeat värit. Keskitason ääni, jossa dialogi pääosassa. Ekstroissa traileri. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy