Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaaran mailit

Miles from Home 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Far­ma­ri­vel­jek­set ovat vaa­ras­sa me­nettää su­ku­ti­lan­sa vel­ko­jil­le, jo­ten kuo­pus huik­kaa til­kan ja tuik­kaa ti­luk­set tu­leen.

Far­ma­ri­vel­jek­set ovat vaa­ras­sa me­nettää su­ku­ti­lan­sa vel­ko­jil­le, jo­ten kuo­pus (Ric­hard Ge­re) huik­kaa til­kan ja tuik­kaa ti­luk­set tu­leen. Vel­jek­set pa­ke­ne­vat vi­ra­no­mai­sia tienpääl­le ja kan­san suo­sioon – pe­rin­teikkään kli­seistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Monoksi parjattu Dolby Surround -ääniraita ajaa asiansa dialogin välittäjänä. Hailakkaa kuvaa vaivaa jopa kuvan ajoittainen hypähtely. Faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy