Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Werewolf: The Beast Among Us

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 min minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582894035

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­raan vi­deol­le teh­ty koo­mi­nen ih­mis­su­si­sa­tu ei oi­kein ole jännä­ri eikä ai­van ko­me­dia, jo­ten vä­liin­pu­toa­jas­ta on va­li­tet­ta­vas­ti ky­se.

Suo­raan vi­deol­le teh­ty koo­mi­nen ih­mis­su­si­sa­tu ei oi­kein ole jännä­ri eikä ai­van ko­me­dia, jo­ten vä­liin­pu­toa­jas­ta on va­li­tet­ta­vas­ti ky­se. Ro­ma­nias­sa ku­va­tun elo­ku­van pa­ras­ta an­tia edus­ta­vat il­meikkäät miljööt ja viit­se­liäs la­vas­tus, mut­ta ta­ri­na it­sessään on ta­va­no­mais­ta hut­tua.

Kuva & ääni

Puitteiltaan jopa komea ja epästudiomainen kuva näyttää silti monin paikoin - ja erityisesti erikoistehosteiltaan - auttamattoman videomaiselta. Jälki on pääosin erottelevaa ja väritoistoltaan mukiinmenevän hallittua joskaan ei vaikuttavan sävykästä. Ääniraita on niin ikään teknisesti passeli, mutta dialogi ja kömpelö musiikkiraita paljastavat tuotannon budjettiluokan joka käänteessä.

Ekstrat

Ekstroissa budjettituotannon iloja asiallisesti läpikäyvä ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (4 min.), making of (9 min.) ja koosteet erikoistehosteista (6 min.) ja ihmissusielokuvien perinnöstä (4 min.). (IJ)
18/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy