Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elämän edessä

Finding Forrester 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Van­hem­man men­to­rin, bron­xi­lai­seen asun­toon kät­key­ty­neen kir­jai­li­jan ja nuo­ren kir­joit­ta­ja­lah­jak­kuu­den kes­kinäi­nen suh­de on va­kio­ta­ri­na.

Van­hem­man men­to­rin, bron­xi­lai­seen asun­toon kät­key­ty­neen kir­jai­li­jan (Sean Con­ne­ry) ja nuo­ren kir­joit­ta­ja­lah­jak­kuu­den (Rob Brown) kes­kinäi­nen suh­de on va­kio­ta­ri­na. Tällä ker­taa sitä ku­va­taan har­vi­nai­sen ta­sa­pai­noi­sel­la ta­val­la. Pa­ran­taa ko­ko ajan juok­suaan lop­pua koh­den. F. Mur­ray Ab­ra­ham tois­taa roo­lin­sa Ama­deuk­ses­sa. Matt Da­mon vi­lah­taa lo­pus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti moitteeton: laadukas kuva ja elävä ääniraita. Ekstroissa 15 min. HBO-dokumentti, 12 min. dokumentti täysin pystymetsästä päärooliin nostetusta Rob Brownista, kaksi poistettua kuorokohtausta, biografiat ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy