Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ensi voitto – In Harm’s Way

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 160 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 72177EAN: 6415015508221

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vaik­ka mistään täy­so­su­mas­ta ei voi pu­hua, kyllä tätä en­nem­min kat­soo kuin Pearl Har­bo­ria.

Vaik­ka mistään täy­so­su­mas­ta ei voi pu­hua, kyllä tätä en­nem­min kat­soo kuin Pearl Har­bo­ria. Tur­han pitkä ker­to­mus elos­ta ja­pa­ni­lais­ten hyökkäyk­sen jäl­keen. Ko­va­naa­mai­nen ami­raa­li (John Way­ne) joh­taa toi­min­taa, ja voit­taa lo­pul­ta poi­kan­sa kun­nioi­tuk­sen. Kap­tee­ni (Kirk Doug­las) se­koit­taa yk­si­tyi­sa­sian­sa ja uh­raa elämänsä. Si­vuo­sia­kin seu­raa mie­lellään: Pat­ri­cia Neal, Hen­ry Fon­da, Bur­gess Me­re­dith, Slim Pic­kens, Geor­ge Ken­ne­dy ja Car­rol O’­Con­nor (Per­he on pa­hin –­sar­jan Arc­hie Bun­ker).
Hie­man ra­kei­nen, huo­mat­ta­van laa­ja mus­ta­val­ko­ku­va. Ar­kis­to­ku­vat poik­kea­vat tur­han pal­jon muus­ta ma­te­riaa­lis­ta. Pie­nois­mal­lit näyttävät ai­ka sää­littä­viltä. Mik­saus 5.1:k­si on aa­vis­tuk­sen kei­no­te­koi­sen oloi­nen. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri ja 6 min. do­ku­ment­ti.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy