Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Cursed

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 200221

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

”O­let hir­viö”.

”O­let hir­viö”. ”­Ter­ve­tu­loa ker­hoon”. Vam­pyy­rit ovat (mil­tei) ai­na jo­ten­kin lap­sel­li­sia hah­mo­ja. Ih­mis­su­si on pal­jon enemmän, täynnä elin­voi­maa.
Sc­ream-kon­ka­rit Wes Cra­ven ja kä­si­kir­joit­ta­ja Ke­vin Wil­liam­son kyhä­sivät ko­koon nuo­ri­so­kau­hui­lun, jos­sa huu­mo­ril­la on tär­keä si­jan­sa. Hu­pia kestää tun­nin ver­ran, kun­nes vääjäämätön ta­pah­tuu. Kau­hue­lo­ku­via on vai­kea lo­pet­taa tyy­likkääs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 8+6+7 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy