Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saksikäsi Edward

Edward Scissorhands 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bur­to­nia ja pa­ras­ta vuo­si­ker­taa.

Bur­to­nia ja pa­ras­ta vuo­si­ker­taa. Oma­laa­tui­nen kek­sijä (suu­ri Vin­cent Pri­ce) loi sak­sikä­ti­sen Edwar­din (John­ny Depp), jo­ka yrittää so­peu­tua nor­maa­liin elämään. Fran­kens­tein-ta­ri­na ku­vaa haus­kal­la ta­val­la te­ko­kilt­teyttä ja en­nak­ko­luu­lo­ja pil­ka­ten sa­mal­la pe­ru­sa­me­rik­ka­lai­sen ha­ju­ton­ta ja mau­ton­ta elämän­tyy­liä. Hy­vin mo­niu­lot­tei­nen ta­ri­na muut­tuu jo­ka kat­se­lu­ker­ral­la. Edward on kuin jo­kai­nen ih­mi­nen, jo­ka lo­pul­ta yk­sinään jou­tuu tässä elämässään vael­ta­maan. Tai sit­ten tus­kai­nen, ikui­nen ul­ko­puo­li­nen, tai­tei­li­ja. Goot­ti­ro­mant­ti­nen ta­ri­na voi­si ku­va­ta esi­mer­kik­si su­ku­lai­sen tu­loa tur­han pitkäl­le syy­tin­gil­le.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy