Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tears of the Sun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ruan­dan kan­san­mur­haa ta­pai­le­va so­tae­lo­ku­va.

Ruan­dan kan­san­mur­haa ta­pai­le­va so­tae­lo­ku­va. Eri­kois­jouk­ko­jen luut­nant­ti (B­ru­ce Wil­lis) jou­tuu pe­las­ta­maan naislääkä­riä (Mo­ni­ca Bel­luc­ci) ja kol­mea muu­ta län­si­maa­lais­ta ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä. Eli ame­rik­ka­lai­nen kli­see­puu­ro: hyvät hyysäävät ty­perää nais­ta ja vas­tas­sa ovat pa­hat. Kuu­los­taa ikävän tu­tul­ta. Jen­kit eivät kuu­le, kuin­ka heil­le nau­re­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tyylikkäästi tilatehosteita hyödyntävä ääniraita. Säädä 5.1-ääni menusta, muuten päälle tulee DS. Ekstroihin on tallennettu 15 min. dokumentti, kahdeksan poistettua kohtausta, kahdeksan haastattelupätkää ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy