Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Alita - Battle Angel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748098

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

So­dan jäl­kei­sessä tu­le­vai­suu­des­sa ky­bor­gi­tyttö Ali­ta on kes­kellä toi­min­taa sekä syrjä­ku­jien tap­pa­ja­na että Mo­tor­ball-­ki­so­jen täh­tenä.

So­dan jäl­kei­sessä tu­le­vai­suu­des­sa ky­bor­gi­tyttö Ali­ta on kes­kellä toi­min­taa sekä syrjä­ku­jien tap­pa­ja­na että Mo­tor­ball-ki­so­jen täh­tenä. Yu­ki­to Kis­hi­ron 90-lu­vun man­ga-sar­jaan "Gunnm" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu lai­naa si­vun Rol­ler­bal­lis­ta ja ker­too symp­pik­sen su­la­van lo­run tei­ni­san­ka­ris­ta, jo­ka saat­taa jo­ku päivä pe­las­taa ko­ko luo­ma­kun­nan.
Ro­bert Rod­ri­gue­zin oh­jaa­ma ja Ja­mes Ca­me­ro­nin kynäi­lemä ee­pos tar­joaa tuh­din sop­pan­sa iha­li­ta­van lin­jak­kaas­ti. Mo­ni ele­ment­ti on kli­seistä tut­tu, näin eri­tyi­ses­ti tässä hätäi­ses­ti pe­rus­tel­lut Mo­tor­ball-s­ka­bat, mut­ta ko­ko­nai­suus ve­toaa. Ta­ri­nan mat­kal­le mah­tuu pal­jon ih­me­teltävää ja ihas­tel­ta­vaa, eikä kaa­ri löydä pää­te­pis­tettään edes kah­des­sa tun­nis­sa, jo­ten lisää on lu­vas­sa. Tämä on su­la­va en­simmäi­nen näytös.

Kuva & ääni

Mielikuvituksekas miljöö toistuu ihailtavan runsaana ja monikerroksisena täytekakkuna, jonka luontevuutta ei kyseenalaista tai saumoja etsi. Tietokoneanimaatiota ja kuvattuja palasia yhdistelevä kuva on vakaa, värikylläinen ja erotteleva. Kuosi pitää pintansa niin valossa kuin varjossa, ja suvannoissa sekä toiminnan tuoksinnassa. Väitetysti 3.4K:na käsitelty kuva näyttää niin väritoistoltaan kuin erottelukyvyltään aidolta 4K:lta, missä toki runsaat tietokonetehosteet ovat omiaan madaltamaan kynnystä. Myös Dolby Atmos -koodattu ääniraita on tehtäviensä tasalla pitäen toiminnan tiukkana ja suvannot luontevina.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä elokuvan 4K- että HD-versiot omilla levyillään. HD-levyltä löytyvissä ekstroissa sarja koosteitaelokuvan synnystä. (IJ)
04/09/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy