Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koulun kauhu!

Big Bully 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Nordisk 
  
 
Ikäraja:
  EAN: 6420201170953

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kou­lu­kiu­saa­mi­nen ei ole haus­kaa.

Kou­lu­kiu­saa­mi­nen ei ole haus­kaa. Ei, vaik­ka sen ku­vai­si ko­me­diae­lo­ku­vas­sa haus­kak­si. Da­vid Lea­ry tietää tämän. Ros­coe Big­ge­rin jat­ku­va sim­pu­tus on tul­lut tur­han­kin tu­tuk­si ala­luo­kis­ta al­kaen. Muut­to suu­rem­paan kau­pun­kiin pe­las­taa ti­lan­teen. Ti­lan­ne ei ole sil­ti ohit­se lop­puelämän osal­ta.
Epäus­kot­ta­va ja ty­perä ase­tel­ma pe­las­tuu ma­ha­las­kul­ta Rick Mo­ra­ni­sin ja Tom Ar­nol­din on­nis­tu­neen vas­tak­kai­na­set­te­lun joh­dos­ta. Su­ku­pol­vel­ta toi­sel­le pe­riy­tyvät trau­mat ja sisäi­set pel­ko­ti­lat pun­ni­taan huo­lel­la myös pää­pa­rin jäl­ki­kas­vun toi­mes­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävähkö kuvanlaatu ysärikomedian DVD-siirroksi. Ekstraton levy. Nordiskin julkaisu on vuodelta 2006. Ikärajatarkastamo on jälleen sekoillut huolella. Kolmevuotias ei tätä todella saisi katsoa, josko edes yläkouluikäinen. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy