Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cool Ideas

Bickford Shmeckler's Cool Ideas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 76 minuuttia
Julkaisija: Atlantic FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206864EAN: 7319980080081

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuu­lakär­ki­kynän ta­voin Bi­cik­si kut­sut­tu opis­ke­li­ja­poi­ka rus­taa aja­tuk­siaan maail­man­kaik­keu­den yh­distä­vik­si teo­rioik­si muis­ti­kir­jaan­sa, jo­ka on hä­nen ko­ko elämänsä.

Kuu­lakär­ki­kynän ta­voin Bi­cik­si kut­sut­tu opis­ke­li­ja­poi­ka rus­taa aja­tuk­siaan maail­man­kaik­keu­den yh­distä­vik­si teo­rioik­si muis­ti­kir­jaan­sa, jo­ka on hä­nen ko­ko elämänsä. Too­ga­bi­lei­siin saa­pu­nut nym­fo­maa­ni-k­lep­to­maa­ni-pi­mu saa kir­jas­ta or­gas­min ja päättää le­vittää Kir­jan ilo­sa­no­maa ko­ko maail­mal­le, jo­ka on­kin pian pol­vil­laan lu­kion op­pimäärää löyhäs­ti re­fe­rens­soi­vien tee­sien ää­rellä. Elo­ku­va vi­li­see iso­ja sa­no­ja, mut­ta lo­pul­ta var­si­nai­set ideat uu­pu­vat ja elo­ku­van ta­voit­te­le­ma ai­vo­gas­mi jää se­kin jäl­kijättöi­sek­si ai­vo­pie­ruk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä videomainen kuva ja ongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)
23/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy