Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

007 ja kultainen ase

The Man with the Golden Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1974Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044343663

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­lai­nen agent­ti 007 koh­taa mil­joo­nan dol­la­rin sa­la­mur­hia suo­rit­ta­van Sca­ra­man­gan sar­jan lap­sel­li­sim­mas­sa elo­ku­vas­sa.

Sa­lai­nen agent­ti 007 koh­taa mil­joo­nan dol­la­rin sa­la­mur­hia suo­rit­ta­van Sca­ra­man­gan sar­jan lap­sel­li­sim­mas­sa elo­ku­vas­sa. Ian Fle­min­gin vii­mei­sek­si jää­nyt ro­maa­ni­kaan ei ol­lut kak­si­nen. Yk­si näyttävä stunt­ti, au­ton te­kemä ko­ko­volt­ti ja Ch­ris­top­her Lee eivät pe­las­ta pal­jon. Myös sar­jan huo­noim­pia tun­na­rei­ta (Lu­lu).
Bond 50 BD-ko­koel­man osa­na tämän to­sin kat­soin ihan su­ju­vas­ti, jo­ten aiem­pi yk­si täh­ti tun­tui jo koh­tuut­to­mal­ta tuo­miol­ta. Tämä joh­tuu osal­taan siitä, että es­ka­pis­ti­set ja haus­kat seik­kai­lue­lo­ku­vat ovat ol­leet 2010-lu­vul­la pe­rin har­vi­nai­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Egmontin DVD SE -laitoksen kuvassa oli virheitä varsinkin alkupuolella, mutta niistä on nyt päästy. Valjut värit ovat muuttuneet luonnollisimmiksi. Myös ääniraita soi tasapainoisemmin. . Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa ja 16 min. dokumentit. (PS)
13/04/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy