Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elämä on ihanaa

As Good As It Gets 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyyh­ky­ro­maa­nien kir­joit­ta­jan per­soo­na muut­tuu, kun ho­mo­naa­pu­ri muut­taa vä­liai­kai­ses­ti asun­toon.

Nyyh­ky­ro­maa­nien kir­joit­ta­jan per­soo­na muut­tuu, kun ho­mo­naa­pu­ri muut­taa vä­liai­kai­ses­ti asun­toon. Jack Nic­hol­son lois­to­ve­dos­sa yli­hy­giee­ni­senä ih­mis­vi­haa­ja­na, jo­ka on pak­ko­miel­teissään ää­ri­ta­paus. Tämä mies ei to­siaan­kaan tiedä, min­ne jal­kan­sa aset­tai­si. Elämäl­le on määrät­ty tiet­ty jär­jes­tys, jon­ka järk­ky­mi­nen on sa­ma kuin maanjä­ris­tys. Nic­hol­son ei ole ma­nee­ri­sim­mil­laan. Yk­si haus­kim­mis­ta DVD-e­lo­ku­vis­ta. Sisältää hyvää her­jaa va­kuu­tus­poh­jai­sen ter­vey­den­huol­lon ame­rik­ka­lai­sis­ta epä­koh­dis­ta. He­len Hunt näyttää hyvältä märässä t-pai­das­sa.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy