Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Elämä on ihanaa

As Good As It Gets 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyyh­ky­ro­maa­nien kir­joit­ta­jan per­soo­na muut­tuu, kun ho­mo­naa­pu­ri muut­taa vä­liai­kai­ses­ti asun­toon.

Nyyh­ky­ro­maa­nien kir­joit­ta­jan per­soo­na muut­tuu, kun ho­mo­naa­pu­ri muut­taa vä­liai­kai­ses­ti asun­toon. Jack Nic­hol­son lois­to­ve­dos­sa yli­hy­giee­ni­senä ih­mis­vi­haa­ja­na, jo­ka on pak­ko­miel­teissään ää­ri­ta­paus. Tämä mies ei to­siaan­kaan tiedä, min­ne jal­kan­sa aset­tai­si. Elämäl­le on määrät­ty tiet­ty jär­jes­tys, jon­ka järk­ky­mi­nen on sa­ma kuin maanjä­ris­tys. Nic­hol­son ei ole ma­nee­ri­sim­mil­laan. Yk­si haus­kim­mis­ta DVD-e­lo­ku­vis­ta. Sisältää hyvää her­jaa va­kuu­tus­poh­jai­sen ter­vey­den­huol­lon ame­rik­ka­lai­sis­ta epä­koh­dis­ta. He­len Hunt näyttää hyvältä märässä t-pai­das­sa.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy