Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Aina eka kerta

50 First Dates 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108322EAN: 5051160246246277

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Elämän­ta­pa-p­lay­boy hyp­pii sän­gystä toi­seen Ha­vai­jin lämmössä, kun­nes ta­paa elämänsä nai­sen, jol­la vain pa­hak­si on­nek­si sat­tuu ole­maan on­net­to­muu­den jäl­jiltä 24 tun­nin mit­tai­nen lä­hi­muis­ti.

Elämän­ta­pa-p­lay­boy (A­dam Sand­ler) hyp­pii sän­gystä toi­seen Ha­vai­jin lämmössä, kun­nes ta­paa elämänsä nai­sen (D­rew Bar­ry­mo­re), jol­la vain pa­hak­si on­nek­si sat­tuu ole­maan on­net­to­muu­den jäl­jiltä 24 tun­nin mit­tai­nen lä­hi­muis­ti. Mies ei kui­ten­kaan lan­nis­tu, vaan yrittää voit­taa ihas­tuk­sen­sa suo­sion päivä toi­sen­sa jäl­keen uu­del­leen. Haus­ka, tuo­re ja miljöötään myö­ten vir­keä ko­me­dia mie­heltä, jol­ta ei juu­ri alapää­huu­mo­ria enempää ole yleensä voi­nut odot­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on monin paikoin suorastaan loisteliaan terävä ja luonnollisen välitön, ja heikoimmillaankin toiston tipahtaessa aavistuksen rosoiseksi ja hieman hailakaksi vielä miellyttävän jäsentynyt ja levollinen. Kuva myös tuntuu tärisevän ajoittain hienoisesti, mutta tästä ei ole häiriöksi asti. Ääniraita on edelleen perustason häviöllinen DD5.1, mutta sellaisenaan miellyttävän leppoisa ja teknisesti toimiva. Ekstroissa ohjaajan ja Barrymoren kommenttiraita, mokia (7 min.) ja täytteenä vielä "Talking pidgin" -kooste (5 min.). DVD-versio tarjoili näiden lisäksi vielä 45 minuuttia dokumentteja ja kolme musiikkivideota. (IJ)
26/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy