Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The House Bunny

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 208472EAN: 5051160245577

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pu­pu­vuo­sis­sa 59-­vuo­tias play­box-­ty­py pa­tis­te­taan ulos Heff­ne­rin kar­ta­nos­ta ja suo­raan muo­don­muu­tos­ta ki­peäs­ti kai­paa­van si­sar­kun­nan avuk­si.

Pu­pu­vuo­sis­sa 59-vuo­tias play­box-ty­py (An­na Fa­ris) pa­tis­te­taan ulos Heff­ne­rin kar­ta­nos­ta ja suo­raan muo­don­muu­tos­ta ki­peäs­ti kai­paa­van si­sar­kun­nan avuk­si. Kars­kit ves­sa­pu­heet vaih­tu­vat is­ku­rep­loik­si ja rau­ta­haar­nis­kat to­pa­tuik­si lii­veik­si, mut­ta sa­maan ai­kaan op­pi­laat opet­ta­vat opet­ta­jaa tank­kaa­maan päähänsä muu­ta­kin kuin pink­kiä il­maa. Kul­tai­nen kes­ki­tie löy­tyy ar­va­tus­ti jos­ta­kin siltä vä­liltä.
E­lo­ku­va se­koit­taa klas­si­sen ta­ri­nan ympä­ril­le san­kan kei­tok­sen lef­fa­viit­tauk­sia, ca­meoi­ta ja ir­vai­lu­ja pop­kult­tuu­rin pin­tail­miöil­le ai­na Char­lie Shee­nin deit­ti­lis­tas­ta Do­nald Trum­pin us­kot­ta­van epäai­toon hius­peh­koon. So­pan sat­tu­mia on kieltämättä viih­dyttävää bon­ga­ta, mut­ta elo­ku­van ai­noak­si sisällök­si se ei ai­van riitä. Yri­tyk­sestä voi­si sil­ti an­taa kym­pin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on miellyttävän terävä ja väritoistoltaan luonnollinen. Ääniraita tyytyy välittämään dialogia ajoittaisella taustamusiikilla väritettynä, mutta selviää siitä moitteettomasti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (12 min.) ja sarja hauskoja koosteita elokuvan tekemisestä (53 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi, mutta koosteet esitetään HD-muodossa. (IJ)
27/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy