Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Being John Malkovich

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.66*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­mei­sen pääl­le me­tae­lo­ku­va.

Vii­mei­sen pääl­le me­tae­lo­ku­va. Liik­kuu fi­lo­so­fian st­ro­bosfää­reissä gen­derb­len­da­ten ko­ko vol­til­la kie­rien. John Cu­sack on John Mal­ko­vic­hin ai­voi­hin aset­tu­va nuk­ke­teat­te­ri­mies. Vai­mo Ca­me­ron Diaz on mei­kat­tu li­ki tun­te­mat­to­mak­si. It­se Mal­ko­vich on kuin Mal­ko­vich vain voi ol­la.
Ei eri­tyi­sen vetävän näköi­nen ku­va on ai­ka tiu­kas­ti ra­jat­tu paik­ka pai­koin (mat­ted; al­ku­peräi­nen 1.85:1). Ku­vas­ta ei sen kum­mem­pia, mut­ta ää­ni­rai­ta pei­laa eri­no­mai­sen hy­vin Mal­ko­vic­hi­na oloa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy