Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Electra Glide In Blue

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82001EAN: 6416548540214

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muun muas­sa Beach Boy­sin tuot­ta­ja­na ja Chi­ca­gon ma­na­ge­ri­na uran­sa luo­neen Ja­mes Wil­liam Guer­cion oh­jaa­ma Moot­to­ri­pyörä­po­lii­si on toi­sel­ta puo­lel­ta yh­teis­kun­taa ku­vat­tu Ea­sy Ri­der.

Muun muas­sa Beach Boy­sin tuot­ta­ja­na ja Chi­ca­gon ma­na­ge­ri­na uran­sa luo­neen Ja­mes Wil­liam Guer­cion oh­jaa­ma Moot­to­ri­pyörä­po­lii­si on toi­sel­ta puo­lel­ta yh­teis­kun­taa ku­vat­tu Ea­sy Ri­der. Se on kestä­nyt ai­kaa jo­pa pa­rem­min kuin esi­ku­ku­van­sa.
Ek­sis­ten­tiaa­li­ses­sa ta­ri­nas­sa Big John (Ro­bert Bla­ke) tietää ole­van­sa yhtä pitkä kuin Alan Ladd, jo­ten uran pitäi­si ure­ta moot­to­ri­pyörä­po­lii­sis­ta ri­kos­tut­ki­jak­si.
Kun it­se­mur­ha muut­tuu­kin mur­hak­si terävän pik­ku­po­lii­sin päässä, ylen­nys joh­taa unel­man to­teu­tu­mi­seen. Ikävä kyllä po­lii­si tun­tuu ole­van vielä enemmän se­kai­sin kuin jah­taa­man­sa hip­pi­lii­ke.
Nick Nol­te kuu­lem­ma vi­lah­taa yh­tenä hip­pi­nuo­ris­ta en­simmäi­sessä roo­lis­saan. Chi­ca­gon jä­se­net tun­te­val­la fa­nil­la on haus­kaa pon­ga­ta heitä, sillä ai­ka mo­ni sai si­vuo­san elo­ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas Panavision-kuva tarjoaa jonkin verran rakeista ja kohinaista kuvaa, mutta yleispiirteittäin tämä on myönteinen yllätys. Selkeä kuva. Ekstroissa traileri. (PS)
06/04/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy