Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Woman on Top

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvän­tuu­li­nen ja -­sydä­mi­nen ko­me­dia por­tu­ga­lin kie­len, Bra­si­lian ja sam­ban ystä­vil­le.

Hyvän­tuu­li­nen ja -sydä­mi­nen ko­me­dia por­tu­ga­lin kie­len, Bra­si­lian ja sam­ban ystä­vil­le. Ruo­kaf­rii­keil­le­kin tämä saat­taa an­taa pientä iloa elämään — var­sin­kin, jos eri­lai­set pu­na­pip­pu­ri-la­jit ovat tut­tu­ja ko­ti­keit­tiössä.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva ja lämmin ääniraita, jonka surroundit tosin jäävät voodoo-ukkosiin. Ekstroissa kaksi traileria ja kolme tv-mainosta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Fina Torres
Pääosissa: Penelope Cruz
Tarina: Vera Blasi
Kuvaus: Thierry Arbogast
Musiikki: Luis Bacalov

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy