Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Magnolia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 189 minuuttia
Julkaisija: New Line CinemaKuva:
Anamorfinen Anmamorfinen 2.32*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Line Cinema) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pean näköi­nen kah­den R1-­le­vyn pa­ket­ti, kan­nes­sa ko­ho­pai­net­tu kuk­ka, jos­ta elo­ku­va sai ni­mensä.

U­pean näköi­nen kah­den R1-le­vyn pa­ket­ti, kan­nes­sa ko­ho­pai­net­tu kuk­ka, jos­ta elo­ku­va sai ni­mensä.
E­lo­ku­va ker­too ih­mis­ten elämästä epi­so­deis­sa, jot­ka lo­mit­tu­vat kuin ku­kan terä­leh­det.
Ro­bert Alt­ma­nia po­tens­siin x. Ih­mi­sen tun­ne-elämän ko­ko kir­jo piir­retään ei lai­sin­kaan pitkäs­tyttävän kol­men tun­nin ai­ka­na.
Tom Crui­se yllät­ti taas, jo­pa Eyes Wi­de Shu­tia­kin ko­vem­mal­la roo­lil­la sek­si­hir­mu­na, jo­ka opet­taa mie­het is­kemään nai­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Komeampi paketti kuin suomalaisella levyllä. Pituudesta johtuen bittivirta käy ajoittain alhaalla, mutta ilman suurempia hämminkejä. Asianmukainen ääniraita. Ekstralevyllä tiiseri, traileri, tv-mainoksia, Save Me -video, 23 minuutin dokumentti. Helmiä ovat Frank T.J. Mackeyn seminaari ja Mackeyn Infomorial. Muut luonnehdinnat, kts. R2 (Suomi).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy