Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

That's My Boy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162299974

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­dam Sand­le­rin mi­ta­puul­la tah­di­kas ko­me­dia mie­hestä, jo­ka pis­ti tei­ni­vuo­si­naan ma­tii­ka­no­pet­ta­jan­sa pak­suk­si ja nyt vuo­sia myö­hem­min yrittää läm­mi­tellä suh­det­taan poik­kaan­sa tämän häi­den al­la.

A­dam Sand­le­rin mi­ta­puul­la tah­di­kas ko­me­dia mie­hestä (A­dam Sand­ler), jo­ka pis­ti tei­ni­vuo­si­naan ma­tii­ka­no­pet­ta­jan­sa pak­suk­si ja nyt vuo­sia myö­hem­min yrittää läm­mi­tellä suh­det­taan poik­kaan­sa tämän häi­den al­la.
E­lo­ku­van kes­ki­var­ta­lo lo­pah­taa na­pa­kan alun ja pas­se­lin de­ka­den­tin lo­pun vä­lissä sa­maan ta­paan kuin kes­ki-ikäi­sen mie­hen olut­ma­ha, jo­ta myös nähdään elo­ku­vas­sa riittä­miin. Sand­le­rin sönkö­tys on ver­ra­tain ymmär­rettävää, huu­mo­ri mil­tei toi­mii ja tuo­tan­toar­vot ovat koh­dal­laan, jo­ten tämä voi­daan tul­ki­ta on­nis­tu­neek­si Sand­ler-viih­teek­si.
Ja­mes Caan te­kee pik­ku­roo­lin ka­ru­na pap­pi­na ja uu­teen nos­tee­seen pääs­syt Gil­mo­re Girl­sin Mi­lo Ven­ti­mig­lia ei tälläkään ker­taa pelkää ko­keil­la hyvän maun ra­jo­ja. Tämä on myös en­simmäi­nen vas­taan tul­lut elo­ku­va, jo­ka mai­nit­see Ang­ry Bird­sit.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on hivenen puuterimainen, mutta jäsentynyt ja vakaa. Ääniraita toistaa Adam Sandlerin rääkymisen riipaisevasti ja luo tunnelmaa ja jopa ambiensia tehokkammin kuin moni miehen aiemmsta komedioista.

Ekstrat

Ekstroissa köyhä sarja mokia (6 min.), poistettuja kohtauksia (14 min.) ja koosteet näyttelijöistä (11 min.), Whatsup-tunnelmia Cape Codin kuvauksista (7 min.) ja strippikerhokohtauksesta (6 min.). Ekstrat välittävät raapaisun tunnelmista ja samalla kertovat ei mitään ja kaiken tarpeellisen kuvauksista. (IJ)
05/01/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy