Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Simpatico - korkein panoksin

Simpatico 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ne­lias, ää­rimmäi­sen pitkäs­tyttävä tril­le­ri kah­des­ta he­vos­hui­ja­ris­ta, jot­ka 20 vuot­ta sit­ten net­to­si­vat isot ra­hat vil­pil­li­sessä ra­vi­kil­pai­lus­sa.

U­ne­lias, ää­rimmäi­sen pitkäs­tyttävä tril­le­ri kah­des­ta he­vos­hui­ja­ris­ta (Nick Nol­te ja Jeff Brid­ges), jot­ka 20 vuot­ta sit­ten net­to­si­vat isot ra­hat vil­pil­li­sessä ra­vi­kil­pai­lus­sa. Sit­tem­min heidän vä­linsä ovat kyl­men­neet, mut­ta van­hat kau­nat rii­vaa­vat edel­leen mo­lem­pia mie­hiä, ja niinpä toi­nen päättää ta­soit­taa ti­lan­teen lo­pul­li­ses­ti. Sha­ron Sto­ne kol­man­te­na ka­pu­la­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja periaatteessa hyvä 5.1-ääni, joka kuitenkin pätkii ajoittain. Traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy