Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Triple 9

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162368076

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­van­mu­kai­nen jännä­ri po­lii­seis­ta ja ex-­so­ti­lais­ta koos­tu­vas­ta kop­las­ta, jo­ka — kuin­kas muu­ten — ryöstää pank­ke­ja ja pai­koi­lee vi­ra­no­mai­sia.

Kaa­van­mu­kai­nen jännä­ri po­lii­seis­ta ja ex-so­ti­lais­ta koos­tu­vas­ta kop­las­ta, jo­ka — kuin­kas muu­ten — ryöstää pank­ke­ja ja pai­koi­lee vi­ra­no­mai­sia. At­lan­tas­ta Los An­ge­le­sin si­jaan käyn­nis­tyvä Heat:in hen­gen­hei­mo­lai­nen tar­joaa pas­se­lia kon­na­viih­dettä il­man mitään suu­rem­pia oi­val­luk­sia. Toi­min­tao­tok­set on luo­tu ta­lou­del­li­sen is­keväs­ti ja miljöö on koh­dil­laan, mut­ta eri­tyi­sen kou­kut­ta­va tämä ei ole.
Ai­na ri­pauk­sen lisävä­riä tuo­va Woo­dy Har­rel­son ja tässä tus­kin tun­nis­tet­ta­va Ka­te Wins­let ovat näyt­te­lijä­kaar­tin mie­len­kiin­toi­sim­mat lisät jos­kin ko­ko kaar­ti on B-luo­kan jännä­riin poik­keuk­sel­li­sen ni­mekäs. Näyt­te­lijä­kaar­tin ohel­la myös ker­ron­nan tah­ti on kii­tettävän na­pak­ka, mut­ta it­se ta­ri­na on har­mil­li­ses­ti jo näh­ty lu­ke­mat­to­man mon­ta ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa kuva on miellyttävän jäsentynyt ja ilmeikkäästi sävytetty. Jälki ei ole ehdottoman tarkkaa, mutta ei liioin myöskään häiritsevän häiritsevän pehmeää. Dialogivetoinen ääniraita välttää suvannot hillityllä taustamusiikilla ja maustaa toimintaa riittävän energisesti. Suppeissa ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.) ja kolme mainosmaista koostetta (yht. 8 min.). (IJ)
28/09/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy