Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kovat kaverit

Ocean's 11 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­peräis­ver­sio uu­den ver­sion myötä tun­ne­tuk­si nous­sees­ta ryöstö­ta­ri­nas­ta.

Al­ku­peräis­ver­sio uu­den ver­sion myötä tun­ne­tuk­si nous­sees­ta ryöstö­ta­ri­nas­ta.
O­sit­tain imp­ro­vi­soi­tu dia­lo­gi on kun­nioi­tet­ta­van on­nis­tu­nut­ta, mut­ta osa vähäi­sem­mistä näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sis­ta on amatöö­rimäi­siä. Frank Si­nat­ra ja kump­pa­nit to­ki te­kevät yllättävän­kin hyvää jäl­keä.
Hah­mo­jen run­sau­den vuok­si lie­nee ol­lut välttämätöntä saa­da roo­lei­hin tun­net­tu­ja jul­ki­suu­den­ku­via, minkä myös uu­den ver­sion oh­jaa­ja Ste­ven So­der­bergh ymmär­si. Lop­pu­rat­kai­su on edel­leen yk­si kaik­kien ai­ko­jen on­nis­tu­neim­mis­ta. Shir­ley Mac­Lai­nel­la ca­meo.

Kuva, ääni & ekstrat

Siisti, kiitettävän terävä, mutta lievästi kohinainen ja värisevä kuva. Etäinen ja hieman rosoinen monoraita kuulostaa hyvältä ikäisekseen. Sinatra Jr:n kommenttiraita on suunniteltu, informatiivinen ja mielenkiintoinen, mutta pitkiä kuolleita hetkiäkin riittää. Erikseen taltioitu Angie Dickinson liittyy mukaan puolentunnin jälkeen. Lisäksi esittely Vegasin kasinoista, pätkä Sinatran juontamasta Tonight Showsta, kaksi traileria ja easter egg. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy