Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Sivulliset uhrit

Collateral Damage 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Syys­kuun 11.

Syys­kuun 11. sot­ki tämän ter­ro­ris­tie­lo­ku­van buuk­kaus­ta jen­keissä, mut­ta suu­ri yleisö ei luul­ta­vas­ti me­nettä­nyt yh­tikäs mitään.
Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ge­ril­le luo­tiin roo­li, jos­sa hän voi näyttää tun­net­tua lap­si­rak­kaut­taan. Toi­saal­ta elo­ku­va on vä­ki­val­tai­nen, Ars­ka­kin pu­ree vas­tus­ta­jal­taan kor­van ir­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat laadultaan erinomaiset. Ekstroissa kommenttiraita, 9 min. ja 15 min. dokumentit, 8 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy