Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Witness

Todistaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si 1980-­lu­vun muis­te­tuim­mis­ta tril­le­reistä, jos­sa jän­ni­tys yh­dis­tyy ro­man­tiik­kaan, eri­lai­suu­den tee­maan ja in­hi­mil­li­siin tun­tei­siin ylipäätään.

Yk­si 1980-lu­vun muis­te­tuim­mis­ta tril­le­reistä, jos­sa jän­ni­tys yh­dis­tyy ro­man­tiik­kaan, eri­lai­suu­den tee­maan ja in­hi­mil­li­siin tun­tei­siin ylipäätään. Elo­ku­van ystävät ovat to­sin tämän näh­neet niin mon­ta ker­taa tv-uu­sin­to­jen an­sios­ta, että suu­rin viehä­tys on ka­ris­sut.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva, mutta se saattaa olla ohjaajan valinta. Keskitason ääniraita, joka pääsee vauhtiin oikeastaan vasta loppupuolen välienselvittelyssä. Traileri ja ohjaajan haastattelu (7 min.).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy