Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Voi veljet, missä lienet?

O Brother, Where Art Thou? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Coe­nin vel­jes­ten par­hai­ta, mut­ta ei ai­van Far­gon ja Blood Simp­len jouk­koon.

Coe­nin vel­jes­ten par­hai­ta, mut­ta ei ai­van Far­gon ja Blood Simp­len jouk­koon. Hyvän­tuu­li­nen odys­seia, jos­sa kol­men van­gin trio läh­tee kar­kuun mis­sis­sip­piläi­sestä kah­le­jen­gistä.
Geor­ge Cloo­ney on sup­liik­ki joh­ta­ja, mut­ta pal­jas­tuu lop­pu­jen lo­puk­si hil­littömäk­si hölmök­si. Ro­bert John­son (tässä Tom­my) ja Ba­by­fa­ce Nel­son ek­syvät kol­mi­kon tiel­le ai­ka-a­join. Vat­san­poh­jas­ta nou­se­vaa nau­rua on vai­kea välttää.

Kuva, ääni & ekstrat

Rusehtavan sävyinen kuva lisää 1920-luvun fiiliksiä. Kuva näyttää upealta, vaikka kärsii hieman pikselöinnistä. Ääniraita on dynaaminen ja musiikki osuvaa. "I'm a Man of Constant Sorrow" -biisi saa hyvälle tuulelle. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy