Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Haikarat

Storks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112735739

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­sien ta­kai­sen "­ta­pauk­sen" jä­keen Hai­ka­ra Exp­ress on siir­ty­nyt toi­mit­ta­maan ta­val­li­sia pos­ti­pa­ket­te­ja ih­mis­vau­vo­jen si­jaan, mut­ta koh­ta­lon oik­ku lu­paa pa­laut­taa oi­kean maail­manjär­jes­tyk­sen.

Vuo­sien ta­kai­sen "ta­pauk­sen" jä­keen Hai­ka­ra Exp­ress on siir­ty­nyt toi­mit­ta­maan ta­val­li­sia pos­ti­pa­ket­te­ja ih­mis­vau­vo­jen si­jaan, mut­ta koh­ta­lon oik­ku lu­paa pa­laut­taa oi­kean maail­manjär­jes­tyk­sen.
Lup­sa­kas­ti ikä­ra­jat ylittävä seik­kai­lu tar­joaa ko­ko kes­ton­sa edestä hu­pia, mal­til­lis­ta jän­ni­tystä ja ne­rok­kai­ta pie­niä oi­val­luk­sia lap­siystäväl­li­sessä kuo­sis­sa. Tee­ma hai­ka­roi­den tuo­mis­ta lap­sis­ta voi to­ki joh­taa haas­ta­viin ky­sy­myk­siin ai­kui­sil­le, mut­ta har­va ko­ko per­heen elo­ku­va pitää näin hy­vin ot­tees­saan ko­ko per­heen.

Kuva

Animaatiojälki on suurieleistä ja näyttävää, ja 4K-kuva tälle hyvä tulkki. Jälki on komean värikylläistä, virheettömän vakaata ja tilaisuuden tullen muikean terävää. Vaikuttavimmillaan kuva on pilviin rakennetun varastohallin läpi kulkevissa kamera-ajoissa ja laajojen maisemien ilmakuvissa, joissa kuvan erottelukykykin pääsee esille edukseen. Valtaosin jälkeä voisi erehtyä luulemaan erinomaiseksi HD-kuvaksi animaation pyrkiessä puuterimaisen filmaattiseen otteeseen - syy tähän lienee, että elokuva on masteroitu 2K:na ja skaalattu ylöspäin 4K-tasolle. Lopputulos on upea, mutta ei täysin 4K HDR -tasoa.

Ääni

Suomenkielinen ääniraita on taltioitu DD5.1-muodossa, joka ei ehkä ole häviötön, mutta mistään ei koe jäävänsä paitsi. Äänityöskentely on ensiluokkaista ja äänimaisema muutoinkin virkeä. Ääninä mm. Markus Bäckman, Antti Lang, Hanna Mönkäre, Jon-Jon Geitel, Roope Salminen, Tero Koponen, Jonna Tervomaa, Peter Kanerva, Veeti Kallio, Luca Vieri ja Pete Parkkonen. Englanninkielinen raita on taltioitu DTS HD Master Audio 7.1 -muodossa.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa tekijöiden kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämän HD-version levyltä löytyy lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, musiikkivideo ja koosteita. (IJ)
19/02/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy