Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Haikarat

Storks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112735739

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­sien ta­kai­sen "­ta­pauk­sen" jä­keen Hai­ka­ra Exp­ress on siir­ty­nyt toi­mit­ta­maan ta­val­li­sia pos­ti­pa­ket­te­ja ih­mis­vau­vo­jen si­jaan, mut­ta koh­ta­lon oik­ku lu­paa pa­laut­taa oi­kean maail­manjär­jes­tyk­sen.

Vuo­sien ta­kai­sen "ta­pauk­sen" jä­keen Hai­ka­ra Exp­ress on siir­ty­nyt toi­mit­ta­maan ta­val­li­sia pos­ti­pa­ket­te­ja ih­mis­vau­vo­jen si­jaan, mut­ta koh­ta­lon oik­ku lu­paa pa­laut­taa oi­kean maail­manjär­jes­tyk­sen.
Lup­sa­kas­ti ikä­ra­jat ylittävä seik­kai­lu tar­joaa ko­ko kes­ton­sa edestä hu­pia, mal­til­lis­ta jän­ni­tystä ja ne­rok­kai­ta pie­niä oi­val­luk­sia lap­siystäväl­li­sessä kuo­sis­sa. Tee­ma hai­ka­roi­den tuo­mis­ta lap­sis­ta voi to­ki joh­taa haas­ta­viin ky­sy­myk­siin ai­kui­sil­le, mut­ta har­va ko­ko per­heen elo­ku­va pitää näin hy­vin ot­tees­saan ko­ko per­heen.

Kuva

Animaatiojälki on suurieleistä ja näyttävää, ja 4K-kuva tälle hyvä tulkki. Jälki on komean värikylläistä, virheettömän vakaata ja tilaisuuden tullen muikean terävää. Vaikuttavimmillaan kuva on pilviin rakennetun varastohallin läpi kulkevissa kamera-ajoissa ja laajojen maisemien ilmakuvissa, joissa kuvan erottelukykykin pääsee esille edukseen. Valtaosin jälkeä voisi erehtyä luulemaan erinomaiseksi HD-kuvaksi animaation pyrkiessä puuterimaisen filmaattiseen otteeseen - syy tähän lienee, että elokuva on masteroitu 2K:na ja skaalattu ylöspäin 4K-tasolle. Lopputulos on upea, mutta ei täysin 4K HDR -tasoa.

Ääni

Suomenkielinen ääniraita on taltioitu DD5.1-muodossa, joka ei ehkä ole häviötön, mutta mistään ei koe jäävänsä paitsi. Äänityöskentely on ensiluokkaista ja äänimaisema muutoinkin virkeä. Ääninä mm. Markus Bäckman, Antti Lang, Hanna Mönkäre, Jon-Jon Geitel, Roope Salminen, Tero Koponen, Jonna Tervomaa, Peter Kanerva, Veeti Kallio, Luca Vieri ja Pete Parkkonen. Englanninkielinen raita on taltioitu DTS HD Master Audio 7.1 -muodossa.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa tekijöiden kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämän HD-version levyltä löytyy lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, musiikkivideo ja koosteita. (IJ)
19/02/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy