Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Keskiyön cowboy

Midnight Cowboy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Maa­lais­poi­ka kau­pun­gis­sa.

Maa­lais­poi­ka kau­pun­gis­sa. Os­car-a­ka­te­mian mie­lestä vuo­den 1969 pa­ras elo­ku­va – ih­me kyllä, sillä ky­seessä oli ai­kaan­sa edellä ole­va so­sio­lo­gi­nen ja psy­koa­na­lyyt­ti­nen tut­kiel­ma. X-ra­ted ai­koi­naan.
Naii­vi cow­boy Jon Voight kär­sii lap­suu­den trau­mois­taan ja ram­pa newyor­ki­lai­nen Dus­tin Hoff­man hui­jaa päivän ker­ral­laan. Nils­so­nin ”E­ve­ry­bo­dy’s Tal­king” ja John Bar­ryn mu­siik­ki vi­rittävät hy­vin tun­nel­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvan tärkeyteen nähden turhan rakeinen ja pehmeä kuva. Roskaisesta masterista autorisoitu, mutta tv-printit ovat olleet huonompia. Harvinainen DD 4.0, joka luo pätevän äänimaailman. Ekstroissa traileri ja 8-sivuinen triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy