Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Welcome To The Rileys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262951EAN: 6438194028236

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ja­mes Gan­dol­fi­nil­la on Sop­ra­nos-­ka­ris­man­sa an­sios­ta sel­lai­nen vai­ku­tus, että ai­van tois­ten la­ji­tyy­pin ystävät saat­ta­vat ai­na­kin ker­ran kat­soa ih­mis­suh­deai­hei­sen elo­ku­van.

Ja­mes Gan­dol­fi­nil­la on Sop­ra­nos-ka­ris­man­sa an­sios­ta sel­lai­nen vai­ku­tus, että ai­van tois­ten la­ji­tyy­pin ystävät saat­ta­vat ai­na­kin ker­ran kat­soa ih­mis­suh­deai­hei­sen elo­ku­van. On­nek­si hyvän sel­lai­sen.
K­reik­ka­lai­sen Pyg­ma­lion-ta­run ja siitä idean ot­ta­neen Ber­nard Shawn näy­telmän ase­tel­ma an­taa taus­tan in­dia­na­lai­sen put­kia­lan yrittäjän, hä­nen vai­mon­sa ja New Or­lean­sis­sa st­rip­pa­ri­na toi­mi­van 16-vuo­tiaan tytön trian­ge­liin. Oh­jaa­ja ja kä­si­kir­joit­ta­ja ku­to­vat suk­kaan­sa en­nal­ta-ar­vaa­mat­to­mas­ti ja pie­nin vih­jein. Vai­mo ei ole­kaan tyy­pil­li­nen an­keut­ta­ja, eikä avio­mies tan­ko­baa­reis­sa pyö­rivä si­ka, joi­ta ikävä kyllä kaik­ki tun­nem­me ja joi­ta­kin myös kut­sum­me ystä­vik­sim­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni hoitavat asiansa, sillä visuaalisuus ei ole avainasemassa ja äänikin on ennen kaikkea dialogia. Ekstroissa traileri. (PS)
07/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy