Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koirani Skip

My Dog Skip 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko­per­heen viih­dy­ke yk­sinäi­sestä po­jas­ta, jo­ka saa van­hem­mil­taan si­sa­ruk­sen si­jas­ta ter­ha­kan ter­rie­rin ka­ve­rik­seen.

Ko­ko­per­heen viih­dy­ke yk­sinäi­sestä po­jas­ta, jo­ka saa van­hem­mil­taan si­sa­ruk­sen si­jas­ta ter­ha­kan ter­rie­rin (tv:n Fra­sie­ris­ta tut­tu Ed­die) ka­ve­rik­seen. Pait­si pa­ras ystävä, nok­ke­las­ta koi­ras­ta tu­lee myös po­jan te­ra­peut­ti, jo­ka avaa täl­le ovet ul­ko­maail­maan ja jo­pa ai­van ta­pah­tu­mien kes­ki­pis­tee­seen.
E­lo­ku­van kes­kei­senä tee­ma­na on roh­keus us­koa omaan it­seensä yh­teisön tai olo­suh­tei­den pai­nos­tuk­ses­ta huo­li­mat­ta. Muu­toin tut­tua ja tur­val­lis­ta las­te­ne­lo­ku­van for­maat­tia vaa­li­vaan elo­ku­vaan on ek­sy­nyt yk­si pik­kuih­mis­ten kan­nal­ta ar­ve­lut­ta­va koh­taus, jos­sa poi­ka suu­tuk­sis­saan äi­tyy lyömään koi­raan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvä levy, joskin kolme 5.1-ääniraitaa alkaa olla jo maksimi, mitä yhdelle levykerrokselle kannattaa laittaa. Kuva on silti lyhyen keston ansiosta hyvä eikä virheitä ole häiritsevästi. Osittain tähän vaikuttaa sekin, ettei materiaalikaan ole kovin kunnianhimoista, vaan varsin staattista draamakerrontaa. Lisukkeina poistettuja kohtauksia, anamorfinen traileri ja kaksi kommenttiraitaa tiedonjanoisille. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy