Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Rambo II - First Blood - Part II

Rambo - Taistelija 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92929EAN: 6438137896557

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ram­bo lu­nas­taa paik­kaan­sa pu­ri­taa­nien sil­missä muut­tu­mal­la pelkäk­si tap­po­ko­neek­si, mitä hän ei vielä ykkö­so­sas­sa ol­lut.

Ram­bo lu­nas­taa paik­kaan­sa pu­ri­taa­nien sil­missä muut­tu­mal­la pelkäk­si tap­po­ko­neek­si, mitä hän ei vielä ykkö­so­sas­sa ol­lut. John Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan Viet­na­min so­dan van­ke­ja Kau­koidästä, kun­nes po­lii­ti­kot pettävät. Ja­mes Ca­me­ron tu­li mu­kaan kä­si­kir­joit­ta­ja­tii­miin. San­ka­rin et­ni­nen taus­ta pal­jas­te­taan sak­sa­lai­sek­si in­tiaa­nik­si!

Kuva, ääni & ekstrat

HD tarjoaa DVD-versioon verrattuna huomattavasti terävämmän kuvan. Ero on melkoisen suuri: kuin vertaisi VHS:ää DVD-hen. Ekstroissa traileri. (PS)
15/09/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy