Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väkivallan vuosi

Year of the Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: I-05922EAN: 6416548492919

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun te­kee pal­jon, mu­kaan mah­tuu hel­miä ja ka­tin­kul­taa.

Kun te­kee pal­jon, mu­kaan mah­tuu hel­miä ja ka­tin­kul­taa. Oh­jaa­ja John Fran­ken­hei­mer on heittä­nyt pal­jon hut­tua­kin, mut­ta kun ky­seessä on po­liit­ti­nen juo­nit­te­lu, hän on omal­la aree­nal­laan. Vä­ki­val­lan vuo­si on sil­ti vä­li­työ.
Jäl­kikä­teen vii­sas­tel­len to­teu­tet­tu tril­le­ri pa­laa Ita­lian hul­luun vuo­teen 1978 en­nen sitä isoa uu­tis­ta, kun en­ti­nen pää­mi­nis­te­ri Al­do Mo­ro kaa­pat­tiin ja ta­pet­tiin.
And­rew Mc­Cart­hy an­toi kas­vot lu­pauk­sel­le näyt­te­lijästä, jos­ta ei sit­ten mitään tul­lut. Nuo­ri re­port­te­ri ereh­tyy ku­vit­te­le­maan Mo­ron kaap­pauk­sen ja jou­tuu ve­ri­seen kon­tak­tiin pri­kaa­tin kans­sa. Sha­ron Sto­ne ei ole ko­vin­kaan huo­no prag­maat­ti­se­na so­ta­ku­vaa­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

VHS-tasoinen, kalvomainen ja levoton, lisäksi ei-anamorfinen kuva. Dialogipainotteinen ja perin onto ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
15/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy