Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bulletproof

Bulletproof - luodinkestävä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1996Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 03231EAN: 5050582789461

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­kon­na lu­pau­tuu to­dis­ta­maan huu­me­pa­ro­nia vas­taan ja pää­tyy pa­ko­ja­lal­le vas­ta­ha­koi­sen kait­si­jan­sa kans­sa.

Pik­ku­kon­na (A­dam Sand­ler) lu­pau­tuu to­dis­ta­maan huu­me­pa­ro­nia (Ja­mes Caan) vas­taan ja pää­tyy pa­ko­ja­lal­le vas­ta­ha­koi­sen kait­si­jan­sa (Da­mon Wayans) kans­sa. Klas­si­sia uria seu­raa­va toi­min­ta­ko­me­dia on to­del­la­kin kuin nu­rinpäin kään­net­ty "48 tun­tia", ku­ten Pek­ka Suor­sa DVD-ver­sion ar­vos­te­lus­saan ha­van­noi. Adam Sand­ler on Ed­die Murp­hy ja Mar­lon Wayans Nick Nol­te — ja huu­len heit­to on olen­nai­sem­paa kuin ry­mis­te­ly.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, asiallisen yksityiskohtainen ja levollinen kuva. Lievää kohinaa esiintyy alati, muta tästä ei ole häiriöksi asti. Selkeä, miellyttävän virikkeellinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)
28/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy