Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek II - The Wrath of Khan

Star Trek 2: Khanin viha 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van jank­kaa­va al­ku­puo­li pa­nee ih­met­te­lemään, kuin­ka hyvässä mai­nees­sa tämä sar­jan kak­ko­so­sa on­kaan.

E­lo­ku­van jank­kaa­va al­ku­puo­li pa­nee ih­met­te­lemään, kuin­ka hyvässä mai­nees­sa tämä sar­jan kak­ko­so­sa on­kaan. Lop­pu­puo­lel­la me­no pet­raan­tuu­kin par­haa­seen trek­ke­ri­mei­nin­kiin.
K­han (Ri­cal­do Mon­tal­ban) on jo 1960-lu­vun sar­jas­sa esiin­ty­nyt kon­na, jo­ka pää­see ko­kei­le­maan re­vans­sia ami­raa­lia Kir­kiä vas­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää laadukkaalta. Ääniraidalle on tallennettu mukavasti LFE- ja tilatehosteita. Lisätoiminnoista löytyy vain traileri sarjojen aiempien osien tapaan. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy