Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Perhe on painajainen

Meet the Parents 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 101916  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sie­dettävän ja sietämättömän ra­joil­la kul­ke­va ko­me­dia vä­vyeh­dok­kaas­ta, jo­ka töppäi­lee tu­le­van ap­piuk­kon­sa edessä pe­rus­teel­li­ses­ti.

Sie­dettävän ja sietämättömän ra­joil­la kul­ke­va ko­me­dia vä­vyeh­dok­kaas­ta (tällä ker­taa hil­lit­ty Ben Stil­ler), jo­ka töppäi­lee tu­le­van ap­piuk­kon­sa edessä pe­rus­teel­li­ses­ti. Yl­tiö­pe­dant­ti Ro­bert De Ni­ro pa­nee aluk­si pa­ras­taan, mut­ta ko­ko hoi­to me­nee lo­pul­ta liian pitkäl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jossa näkyy häviävän vähän pikselöintiä. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 24 min mainosdokumentti, ohjaajan kommenttiraita, näyttelijöiden kommenttiraita, kolme minuuttia poisleikattuja kohtauksia, 12 min epäonnistuneita ottoja, kaksi traileria ja 4-sivuinen triviavihko. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy