Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Päivä kilpa-ajoissa

A Day at the Races 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1937Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 21088EAN: 7321944651398

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­del­li­sen suur­me­nes­tyk­sen for­mu­lal­la tuo­tet­tu hu­pai­lu he­vos­kil­pai­lu­jen maail­mas­sa.

Edel­li­sen suur­me­nes­tyk­sen for­mu­lal­la tuo­tet­tu hu­pai­lu he­vos­kil­pai­lu­jen maail­mas­sa. Vel­jes­ten kul­ta-ai­kaa vielä, vaik­ka ei ai­van yhtä hyvä kuin edeltäjänsä. Huo­maa Tar­za­nin Ja­ne­na pa­rem­min tun­net­tu Mau­reen O’­Sul­li­van.
Hie­man ra­kei­nen ja print­ti­vi­kai­nen ku­va, mut­ta tyy­dyttä­nee har­ras­ta­jia. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­rois­sa kir­jai­li­ja Glenn Mitc­hel­lin kom­ment­ti­rai­ta, 22 min. do­ku­ment­ti, yk­si ly­hy­te­lo­ku­va, kak­si Kis­sa­lan po­jat -a­ni­maa­tio­ta ja mui­den muas­sa ai­hee­seen so­pi­va he­vo­sai­hei­nen ani­maa­tio ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy