Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Deadpool 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 119/134 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112745479

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­kor­rek­ti ja epä­so­vin­nai­nen su­per­san­ka­ri­ta­ru saa jat­koa kun de­dis yrittäö sel­vitä vas­toinkäy­mis­ten ai­heut­ta­mas­ta mork­kik­ses­ta ai­noal­la tun­te­mal­la ta­val­laan: tap­pa­mal­la it­sensä ja sen jäl­keen taas ka­soit­tain pa­hik­sia.

Epä­kor­rek­ti ja epä­so­vin­nai­nen su­per­san­ka­ri­ta­ru saa jat­koa kun de­dis yrittäö sel­vitä vas­toinkäy­mis­ten ai­heut­ta­mas­ta mork­kik­ses­ta ai­noal­la tun­te­mal­la ta­val­laan: tap­pa­mal­la it­sensä ja sen jäl­keen taas ka­soit­tain pa­hik­sia. Lo­pul­ta tehtävä on­nis­tuu ai­na­kin Geor­ge W. Bush -as­tei­kol­la.
Me­ta­ta­sol­la viih­tyvä toi­min­ta­ko­me­dia re­pii huul­ta kai­kes­ta ja ko­ko ajan. Pai­koin näppärä dia­lo­gi osuu vuo­roin her­kul­li­ses­ti maa­liin­sa ja häslää adhd:­na maa­lin­sa ympä­rillä, mut­ta tun­nel­ma on hyvä. Se­ka­me­te­li­so­pak­si äi­tyvä ta­ri­na on käytännössä vain hen­ga­ri haus­kal­le lä­pel­le, eikä uu­tuu­sar­vo ole edel­li­so­san ta­sol­la, mut­ta so­pas­sa on ko­sol­ti sat­tu­mia. Vil­lin in­ter­teks­tuaa­lis­ta me­taläppää tässä on mel­kein yhtä pal­jon kuin ko­ko ta­ka­vuo­sien Gil­mo­re Girls -sar­jas­sa.
Perä­ti neljän le­vyn bok­si sisältää elo­ku­van al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion ja uu­den noin var­tin ver­ran pi­den­ne­tyn ver­sion. Mo­lem­mat ver­siot ovat mu­ka­na sekä 4K:­na että HD:nä omil­la le­vyillään.

Kuva & ääni

Kiitettävä kuva yltää vaivatta erinomaisen HD:n tasolle ollen värikylläinen, jäsentynyt ja moitteettoman vakaa. Epäilemättä 2K:na masteroitu kuva on hyvä, ja tasaisesti parempi kuin hyvä HD, mutta aidosta 4K:sta ei ole tarkkuuden osalta kyse, eikä erityisen nohevasta HDR:stäkään väritoiston saralla. Vetreä ääniraita luottaa nonstop läppään ja kulman takaa iskeviin tehosteisiin, jotka molemmat toistuvat iskevästi.

Ekstrat

Teatteriversion ekstroissa, sekä 4K-version että HD-version levyllä, tekijöiden kommenttiraita (mukana Ryan Reynolds, David Leitch, Rhett Reese ja Paul Wernick). Teatteriversion HD-levyllä lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, mokia, hupipätkiä ja kymmenkunta koostetta elokuvan syntymästä. Pidennetyn version levyt ovat ekstrattomia. (IJ)
30/11/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy