Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ne 600 urhoollista

The Charge of the Light Brigade 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76929EAN: 5709165683121

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vik­to­riaa­ni­sen Eng­lan­nin ur­hool­li­nen rat­suvä­ki lä­he­tetään Kri­min so­taan va­jaa­vais­ten up­see­rien ko­men­nos­sa.

Vik­to­riaa­ni­sen Eng­lan­nin ur­hool­li­nen rat­suvä­ki lä­he­tetään Kri­min so­taan va­jaa­vais­ten up­see­rien ko­men­nos­sa. Vuo­den 1854 to­si­ta­pah­tu­mil­ta in­noi­tuk­sen­sa saa­nut elo­ku­va joh­dat­te­lee kat­so­jan vä­lia­ni­maa­tioi­den kaut­ta so­taan ja koh­ti lo­pun ka­tast­ro­fia teh­den ko­ko mat­kan ajan selväk­si et­tei his­to­rial­li­nen möhläys joh­tu­nut so­ti­lai­den puut­teis­ta vaan ha­pan­tu­nei­den ja oman eri­no­mai­suu­ten­sa hämärtä­mien up­see­rien ky­vyttö­myy­destä.
E­lo­ku­va ei ole ana­lyyt­ti­nen ku­vaus ta­pah­tu­ma­ket­jus­ta tai sen syistä, vaan pi­kem­min­kin jon­kin­lai­nen va­ka­vail­mei­nen ko­me­dia, jo­ka nä­kee fars­sin tra­ge­dian ta­ka­na. So­dan vas­tai­sek­si kan­na­no­tok­si tar­koi­tet­tu elo­ku­va ku­vit­taa hy­vin, jos­kin nyt jo var­sin kli­sei­ses­ti ar­mei­jan ste­reo­ty­pioi­ta. Draa­mal­taan ha­ja­nai­nen elo­ku­va luo hah­mon­sa an­tau­muk­sel­la ja eri­tyi­ses­ti Da­vid Hem­mings kalk­keu­mia vas­taan vim­ma­tus­ti tais­te­le­va­na nuo­re­na up­see­ri­na ja Tre­vor Howard se­nii­liy­den sa­vua­va­na pe­ri­ku­va­na te­kevät hil­peät suo­ri­tuk­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen kuva on ilahduttavan jäsentynyt ja levollinen kuva, mutta paikoin värit leviävät, kuva-alan reunat vääristyvät hennosti ja roskaakin esintyy lievästi. Kannessa kuva on merkitty ei-anamorfiseksi peruslaajakuvaksi, mutta näin ei onneksi ole. Pääosin väritoisto on kuitenkin luontevaa ja detaljeistakin saa selvää. Karu, mutta siisti ääniraita on paketoitu levylle stereona. Ekstraton. (IJ)
19/02/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy