Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ne 600 urhoollista

The Charge of the Light Brigade 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Soul MediaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76929EAN: 5709165683121

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Soul Media) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vik­to­riaa­ni­sen Eng­lan­nin ur­hool­li­nen rat­suvä­ki lä­he­tetään Kri­min so­taan va­jaa­vais­ten up­see­rien ko­men­nos­sa.

Vik­to­riaa­ni­sen Eng­lan­nin ur­hool­li­nen rat­suvä­ki lä­he­tetään Kri­min so­taan va­jaa­vais­ten up­see­rien ko­men­nos­sa. Vuo­den 1854 to­si­ta­pah­tu­mil­ta in­noi­tuk­sen­sa saa­nut elo­ku­va joh­dat­te­lee kat­so­jan vä­lia­ni­maa­tioi­den kaut­ta so­taan ja koh­ti lo­pun ka­tast­ro­fia teh­den ko­ko mat­kan ajan selväk­si et­tei his­to­rial­li­nen möhläys joh­tu­nut so­ti­lai­den puut­teis­ta vaan ha­pan­tu­nei­den ja oman eri­no­mai­suu­ten­sa hämärtä­mien up­see­rien ky­vyttö­myy­destä.
E­lo­ku­va ei ole ana­lyyt­ti­nen ku­vaus ta­pah­tu­ma­ket­jus­ta tai sen syistä, vaan pi­kem­min­kin jon­kin­lai­nen va­ka­vail­mei­nen ko­me­dia, jo­ka nä­kee fars­sin tra­ge­dian ta­ka­na. So­dan vas­tai­sek­si kan­na­no­tok­si tar­koi­tet­tu elo­ku­va ku­vit­taa hy­vin, jos­kin nyt jo var­sin kli­sei­ses­ti ar­mei­jan ste­reo­ty­pioi­ta. Draa­mal­taan ha­ja­nai­nen elo­ku­va luo hah­mon­sa an­tau­muk­sel­la ja eri­tyi­ses­ti Da­vid Hem­mings kalk­keu­mia vas­taan vim­ma­tus­ti tais­te­le­va­na nuo­re­na up­see­ri­na ja Tre­vor Howard se­nii­liy­den sa­vua­va­na pe­ri­ku­va­na te­kevät hil­peät suo­ri­tuk­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen kuva on ilahduttavan jäsentynyt ja levollinen kuva, mutta paikoin värit leviävät, kuva-alan reunat vääristyvät hennosti ja roskaakin esintyy lievästi. Kannessa kuva on merkitty ei-anamorfiseksi peruslaajakuvaksi, mutta näin ei onneksi ole. Pääosin väritoisto on kuitenkin luontevaa ja detaljeistakin saa selvää. Karu, mutta siisti ääniraita on paketoitu levylle stereona. Ekstraton. (IJ)
19/02/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy