Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Prisoners of the Sun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 177*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194082917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­rin­gon van­git sai kan­sainvä­li­set murs­ka-ar­viot hie­man sa­maan ta­paan kuin Täh­ti­port­ti ai­koi­naan.

Au­rin­gon van­git sai kan­sainvä­li­set murs­ka-ar­viot hie­man sa­maan ta­paan kuin Täh­ti­port­ti ai­koi­naan. Ei tämä edes jäl­kimmäi­sen ve­roi­nen ole, mut­ta van­ha­nai­kai­sen seik­kai­lun ystävä tämän kat­soo koh­tuul­li­sen su­ju­vas­ti.
Tuo­tan­to­pa­nok­set eivät ole kum­moi­set, jo­ten egyp­tiläi­sen py­ra­mi­din dä­ni­kenmäi­seen mys­tee­riin on pa­neu­dut­tu suo­ra­vii­vai­ses­ti ja osin juon­ta kli­sei­ses­ti kul­jet­ta­mal­la. Lop­pu­rat­kai­su ei ole mi­tenkään tyy­dyttävä.
On kui­ten­kin mu­ka­vaa, että Egyp­tin mys­tee­rit kiin­nos­ta­vat yhä. Kul­ta-ai­ka oli sentään jo 1920-lu­vul­la Tu­tank­ha­mon-löytö­jen an­sios­ta. Ku­ten elo­ku­van päätäh­ti John Rhys-Da­vies il­mai­see: kun Egyp­tissä kuk­ki tie­de, muual­la asut­tiin luo­lis­sa.
Kes­ki­ta­son ku­va ei pidä yk­si­tyis­koh­tiaan ku­ris­sa. Alia­sing-il­miö häi­rit­see tur­han pal­jon. Ää­ni­rai­ta soi tunk­kai­ses­ti kuin hau­ta­kam­mios­sa pitää­kin. Ei ekst­ro­ja. (PS)
10/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy